I ka honua o nā mea aloha kofe, ʻoluʻolu a me ka maikaʻi e hoʻokūkū pinepine i ka wā e pili ana i nā koho hoʻopili.ʻO nā ʻeke kofe Drip, ʻike ʻia hoʻi ʻo drip coffee bags, kaulana no ko lākou maʻalahi a me ka maʻalahi o ka hoʻohana.Eia nō naʻe, he mea koʻikoʻi nā mea i hoʻohana ʻia i loko o kēia mau ʻeke i ka mālama ʻana i ka ʻala a me ka ʻono o ke kofe me ka hōʻoia ʻana i ka hoʻomau ʻia o ka nohona.E nānā hohonu i ke koho ʻana i ka mea kūpono no ka ʻeke kope kope.

kulu kofe

ʻO nā waiwai pale: ʻO kekahi o nā mea nui e noʻonoʻo ʻia ʻo ka hiki ke mālama ʻia o ka kofe.E ʻimi i nā mea me nā mea pale maikaʻi loa e pale ai i ka oxygen, ka makū, a me ka mālamalama mai ke komo ʻana i ka ʻeke.Loaʻa nā koho maʻamau i nā kiʻiʻoniʻoni i hoʻopaʻa ʻia i ka foil a i ʻole nā ​​laminates e pale pono i nā mea o waho.
Ka hopena o ke kaiapuni: Me ka piʻi nui ʻana o ka manaʻo o ka poʻe no ke kaiapuni, ʻoi aku ka nui o ka nānā ʻana i nā hoʻonā hoʻopihapiha hoʻopihapiha.E koho i nā mea biodegradable, compostable a i ʻole recyclable.ʻO nā mea kanu e like me ka PLA (polylactic acid) a i ʻole nā ​​kiʻiʻoniʻoni bio-based ke hāʻawi aku i nā mea ʻokoʻa hoʻomau i nā plastic plastic kuʻuna.
Paʻi Paʻi: Pono nā mea waiwai me ka ʻenehana paʻi no ka hōʻike pono ʻana i ka ʻike inoa a me nā huahana.E hōʻoia i ka mea i koho ʻia e hiki ai ke paʻi ikaika a paʻa hoʻi e hoʻomaikaʻi i ka hoʻopiʻi ʻike maka o kāu ʻeke.
Heat sealability: Pono e hoʻopaʻa paʻa ʻia nā ʻeke kope kope e mālama i ka hou.E koho i kahi mea me ka hoʻopaʻa wela maikaʻi loa e hōʻoia i ka sila paʻa a puni nā ʻaoʻao o ka ʻeke, e pale aku i ka leaka a i ʻole ka haumia.
Ka ikaika a me ka lōʻihi: Pono nā mea hoʻopihapiha e ikaika a paʻa i ka paʻakikī o ka lawelawe ʻana a me ka lawe ʻana.E koho i nā mea me ka ikaika o ka waimaka a me ka paʻi ʻana i mea e pale aku ai i ka pōʻino ulia i ka wā o ka waiho ʻana a i ʻole ka lawe ʻana.
Uku-Kumu: ʻOiai he mea koʻikoʻi ka hoʻonohonoho mua ʻana i ka maikaʻi, e noʻonoʻo pū i ke kumukūʻai holoʻokoʻa o nā mea i koho ʻia.E hoʻohālikelike i ka maikaʻi o nā mea waiwai a me ke kumukūʻai e hōʻoia i ke kūpono i loko o kāu mau palena kālā me ka ʻole o ka hoʻopaʻapaʻa ʻana i ka pono o ka ʻeke.
Hoʻokō hoʻoponopono: E hōʻoia i nā mea i koho ʻia e kūpono i nā kūlana hoʻoponopono no nā mea pili meaʻai.E ʻimi i nā palapala hōʻoia e like me ka ʻae ʻana o FDA a i ʻole ka hoʻopili ʻana i ka meaʻai EU e hōʻoia i ka palekana a me ke kūpono o nā mea hoʻopili huahana kope.
I ka hōʻuluʻulu ʻana, ʻo ke koho ʻana i ka mea kūpono no ka pahu kope kope kope e pono ai ke kaulike o nā mea e like me nā waiwai pale, ka hopena o ke kaiapuni, ka paʻi paʻi, sealability, ka ikaika, ka lōʻihi, ke kumukūʻai a me ka hoʻokō hoʻoponopono.Ma ka noʻonoʻo ʻana i kēia mau hiʻohiʻona, hiki i nā mea hana kofe ke koho i nā mea hoʻopihapiha ʻaʻole wale e mālama i ka hou a me ka maikaʻi o kā lākou huahana, akā hoʻokō pū i kā lākou mau pahuhopu hoʻomau a me nā koi hoʻoponopono.


Ka manawa hoʻouna: Mei-06-2024